Kurser

Här hittar du information om några av våra aktuella kurser och workshops

Fotoworkshop för trädgårdsarkitekter

Minna Mercke Schmidt är en erfaren och kunnig trädgårdsfotograf vars blogg lockar många följare. Vi har bjudit in henne som ledare för en workshop om just trädgårdsfotografering. Dagen börjar med ett teoripass som sedan följs av praktik. Vi får lära oss mer om val av kamera och lins och om fototekniska grunder, vi får även tips om bilder till sociala media och om olika fotoredigeringsprograms för- och nackdelar och vi får lära oss om fotografering genom övning i praktiken.

Vi har valt att förlägga kursen till Slottsträdgården Ulriksdal i Stockholm. Där har vi möjlighet att fotografera inomhus, om vädret inte skulle vara på vår sida. Vi äter lunchbuffé i den trevliga och välrenommerade vegetariska restaurangen.

Tid:              Torsdag 23/3 2017, kl 10-16

Plats:           Konferensladan på Slottsträdgården Ulriksdal
(Slottsträdgårdsvägen 8, 170 79 Solna)

Pris:             1895 kr (ex moms)
Medlemmar och kandidatmedlemmar i Svenska Trädgårdsdesigners Förening betalar 1395 kr (ex moms). I priset ingår kursen, fika och lunchbuffé

Anmälan:   Bindande anmälan via denna länk https://goo.gl/forms/aPQnKHyducsGZt0i2
Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag 5/3 2017

Övrigt:        Medtag kamerautrustning (helst systemkamera) och antecknings-material. Eftersom en stor del av dagen (förhoppningsvis) tillbringas ute i parken bör du klä dig efter vädret och ha oömma skor på fötterna.

Villkor:       Villkor deltagare Fotoworkshop 2017-03-23

Varmt välkomna till en lärorik dag!

Copyright © 2017 | Svenska Trädgårdsdesigners