Få kollegor i hela landet

Bli medlem

Syftet med vår förening, förutom att hjälpa slutkunder att hitta en seriös och kunnig trädgårdsdesigner, är att vara ett kontaktnät för oss som jobbar i branschen. Att ha kollegor runt om i landet, att bolla idéer och tankar med är värdefullt, att utbyta kunskaper och erfarenheter likaså. Att få tillgång till kvalificerade anpassade kurser och föreläsningar tillsammans med branschkollegor är ytterligare en fördel.

Vi som är medlemmar i föreningen, tycker det är fantastiskt att plötsligt ha fått ett helt gäng trevliga kollegor. Vi hjälper och stöttar varandra i arbetet, tipsar och ger varandra råd och lyfter varandra i våra yrkesroller. Vårt mål är inte att bli så stora som möjligt, utan så bra som möjligt.

Ansök nu

Kandidat-medlemskap

Från och med 2014 kan du som utbildat dig till vårt yrke, men kanske ännu inte hunnit få tillräcklig arbetslivserfarenhet, ansöka om att bli KANDIDAT-medlem. KANDIDAT-medlemskapet ger dig möjlighet att delta i vissa av föreningens medlemsaktiviteter, utbildningar, resor etc, ger dig ett brett kontaktnät med kollegor runt om i landet och möjlighet till kompetensutbyte och intressanta diskussioner.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss

Ansök nu

"En bra och välplanerad trädgård spar både tid och pengar"
Copyright © 2019 | Svenska Trädgårdsdesigners